sinucidere

Tragedie petrecută miercuri în Capitală. Un ofițer SPP s-a împușcat în piept și a murit la scurt timp într-un spital din București.

Un ofiţer SPP s-a împuşcat în piept, miercuri, pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală. El a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, unde a fost dus în urma incidentului. Poliţiştii au sesizat Parchetul Militar pentru a face o anchetă în acest caz. Bărbatul care s-a împuşcat în piept, în timp ce era pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală, a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat pentru News.ro că bărbatul era ofiţer SPP.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar-Arseni”, Florian Bica, a declarat, pentru News.ro, că bărbatul care a fost adus la unitatea sanitară a decedat, acesta având o rană în zona toracică produsă prin împuşcare.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat că bărbatul era ofiţer SPP neoperativ, iar miercuri era în timpul liber. Onea a precizat că ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Foto: News

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns