FOTO Sinucidere în stradă – Un ofițer SPP s-a împușcat în inimă

0 232

Tragedie petrecută miercuri în Capitală. Un ofițer SPP s-a împușcat în piept și a murit la scurt timp într-un spital din București.

Un ofiţer SPP s-a împuşcat în piept, miercuri, pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală. El a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, unde a fost dus în urma incidentului. Poliţiştii au sesizat Parchetul Militar pentru a face o anchetă în acest caz. Bărbatul care s-a împuşcat în piept, în timp ce era pe stradă, în zona Tineretului-Şincai din Capitală, a murit la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat pentru News.ro că bărbatul era ofiţer SPP.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar-Arseni”, Florian Bica, a declarat, pentru News.ro, că bărbatul care a fost adus la unitatea sanitară a decedat, acesta având o rană în zona toracică produsă prin împuşcare.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Protecţie şi Pază, Bogdan Onea, a declarat că bărbatul era ofiţer SPP neoperativ, iar miercuri era în timpul liber. Onea a precizat că ofiţerul SPP avea 38 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Foto: News

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.