VIDEO – Pista pentru biciclete dintre Sibiu și Cisnădie va fi gata până la finele anului. Sunt însă câteva probleme

553

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, crede că proiectul pistei pentru bicicliști între Sibiu și Cisnădie va fi gata în acest an și asta în ciuda faptului că s-a descoperit că sunt ceva probleme în privința drumului județean ce leagă cele două orașe.

Daniela Cîmpean a explicat miercuri că instituția ce o conduce a descoperit că drumul județean 106C dintre Sibiu și Cisnădie nu este întabulat. Acest lucru întârzie puțin demararea lucrărilor la pista pentru biciclete ce urmează să fie construită între cele două orașe. ”Doar pentru îndeplinirea condițiilor legale, în acest moment, drumul județean care nu este intabulat în proprietatea Consiliului Județean Sibiu, una dintre activitățile pe care mi le-am propus până la finalizarea mandatului de președinte de Consiliu Județean, este ca întreg patrimoniul județului să ajungă să fie înscris în cartea funciară, pentru că în acest moment situația pe care am găsit-o este dezastruoasă. Ori este știut faptul că orice investiție, orice accesare de fonduri europene, poți să o faci doar dacă în cartea funciară ești proprietar. Pentru drumul județean, ca să putem face o investiție, trebuie să avem intabulată în cartea funciară proprietatea. Deja este pe site achiziția pentru studiile topografice, necesare registrului topografic, documentația tehnică necesară intabulării acestui drum, cu zona aferentă drumului județean în cartea funciară. Avem un proiect tehnic pe care primăria Cisnădie l-a făcut”, a explicat președinta Consiliului Județean Sibiu.cimpean si hujaDaniela Cîmpean a punctat însă că această pistă va fi gata mai mult ca sigur până la finele anului în curs. ”În acest an vrem să facem această investiție. Așa ne-am propus atât noi, cât și primarul orașului Cisnădie ”, a mai spus aceasta. Urmăriți mai jos detalii oferite de președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, în conferința de presă de miercuri despre acest subiect.

LIVE VIDEO – Anunțuri importante la Consiliul Județean Sibiu. Transmitem în direct pe Ora de Sibiu. Vedeti prima parte la link-ul https://goo.gl/zQCfrz

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 10 mai 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Sibiul se reconfigureaza! scrie

    Oare cine poate aprecia arta moderna a traditiilor?! ie ,fete , biciclete chochete>>>>>superbe .
    Felicitari realizatorilor si celor care au avut aceasta idee ….. .
    Cu stima pentru stima.SIBIU /Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.