Inedit la Sibiu – Primăria te anunță când îți expiră acordul de funcționare al firmei

0 174

Primăria Sibiu vine în sprijinul firmelor sibiene și, în loc să se limiteze la prevederile legale de a aplica amenzi pentru desfășurarea activității fără acord de funcționare, dorește să ofere un serviciu util operatorilor economici.

Astfel înainte cu 40 de zile de expirarea acordului de funcționare le va aminti acestora că trebuie să solicite prelungirea valabilității. Reprezentanții firmelor în cauză vor fi informați prin intermediul unui e-mail despre aceasta și vor fi invitați la sediul Primăriei, la Centrul de Informații pentru Cetățeni, pentru a depune documentele necesare.
Pentru a pune la punct acest serviciu pe care instituția îl va gestiona cu personalul propriu, Primăria își actualizează baza de date de contact. ’’Firmele sau persoanele fizice autorizate care doresc să beneficieze de acest serviciu sunt rugate să transmită pe acorduri@sibiu.ro o adresă de email pe care doresc să primească atenționarea. Vă rugăm să ne transmiteți această informație până în 31 mai 2017’’, spune Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu. În 2016 a expirat valabilitatea a 1.925 de acorduri de funcționare. Doar 1.438 au fost prelungite, iar dintre acestea 305 cu întârziere, după data expirării.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...