fbpx

VIDEO – Daniela Cîmpean vine cu lămuriri despre problemele din zona Calea Cisnădiei – Cartierul Arhitecților

0 270

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a afirmat miercuri că a discutat la ultimele întâlniri cu edilii din Șelimbăr și Cinsădie despre problemele grave cu care se confruntă locuitorii din Cartierul Arhitecților și zona de intrare în Sibiu pe Calea Cisnădiei.

Daniela Cîmpean spune că cea mai propice soluție și totodată cea mai rapid de realizat este amenajarea drumului de legăturtă dintre DJ 106C și ieșirea din Cisnădie către Șelimbăr pe la Dedeman. Președința Consiliului Județean discută foarte des cu primarii din Cisnădie și Șelimbăr pentru deblocarea acestei situații din Cartierul Arhitecților. ”La întâlnirile pe care le-am avut și soluțiile pe care noi le-am identificat, domnul Huja, și-a manifestat deschiderea spre a face pași în concret, pe soluțiile identificate. Una dintre ele, a fost acea legătură între drumul județean Sibiu – Cisnădie și ieșirea spre Dedeman. Acolo însă, sunt două unități administrativ-teritoriale implicate, respectiv, Șelimbăr și Cisnădie. Pe zona Șelimbăr, urmează ca primăria Șelimbăr să facă acel drum. Tot așa, au fost probleme legate de dreptul de proprietate pentru a putea face investiția. Țin legătura strânsă cu domnul primar de la Șelimbăr, care spune că este în curs de reglementare situația juridică, bani are alocați pentru această edificarea acestei investiții”, a explicat Cîmpean.daniela cimpean foto 2Aceasta spune că și primăria din Cisnădie vrea să se rezolve problemele din zona respectivă. ”Domnul primar Huja, la ultima întâlnire pe care am avut-o cu dumnealui, mi-a spus același lucru: Că banii pentru investiții există, doar că trebuie să pornească și Șelimbărul ca să se poată face legătura aceea. Aceasta era una dintre soluțiile identificate”, a mai spus președinta Consiliului Județean Sibiu. Urmăriți mai jos detalii oferite de președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, în conferința de presă de miercuri despre acest subiect.

LIVE VIDEO – Anunțuri importante la Consiliul Județean Sibiu. Transmitem în direct pe Ora de Sibiu. Vedeti prima parte la link-ul https://goo.gl/zQCfrz

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 10 mai 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.