hoti biciclete.jpg 2

Așa cum camerele de supraveghere din fața căminului 2 au surprins duminică, momentul în care două biciclete au fost furate din fața clădirii, la fel s-a întâmplat cu altă bicicletă furată din curtea facultății de inginerie.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare, de către Marius Botea, păgubitul de duminică, cu bănuiala că acel ghiozdan, din spatele unui individ este același ca în celălalt video.

hoti biciclete.jpg 3

În acest video, putem observa cum tot doi băieți, se deplasează pe stradă, până aproape de curtea facultății, se asigură că nu îi vede nimeni, intră în curte, mai apoi, unul dintre ei pleacă, deja pe bicicletă, iar celălalt băiat a ieșit după câteva secunde și a mers în partea opusă „colegului”.

hoti biciclete

„ Hotii responsabili de furtul bicicletei de la inginerie ( ghiozdanul pare sa fie acelas cu cel al hotilor de duminica ) apar destul de clar in urmatoarele imagini. Un SHARE va rog, poate cineva cunoaste persoana sau poate ne poate oferi detalii. Va multumesc!” scrie Marius Botea pe contul său de socializare.

hoti biciclete.jpg4

Vezi aici momentul în care au fost furate bicicletele de la căminul studențesc.

VIDEO/ FOTO – Marius Botea.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu