fbpx

Drama sibiencei țintuită în scaunul cu rotile – Roxana Lupulețu are nevoie urgentă de ajutor ca să meargă din nou

0 858

În urma articolelor publicate, cazul Roxanei Lupulețu, a devenit cunoscut în rândul sibienilor. Câțiva oameni, au pus mână de la mână și au donat bani pentru ca fata să poată să meargă din nou. Suma de care are Roxana nevoie este de 100.000 de euro, iar până acum tânăra a reușit să strângă aproape 1,425 de euro și 18,309,43 RON.

Reamintim că Roxana este victima unui accident grav, cu urmări urâte. Ea a fost supusă unui număr de nouă intervenții chirurgicale la coloana vertebrală. Momentan, tânăra este paralizată de la brâu în jos. După chinurile cumplite prin care a trecut, fetei îi este oferită o nouă șansă de a merge din nou. Acest lucru este posibil la o clinică din Thailanda. Costul operației este de 100.000 de euro, bani, care trebuie strânși până în luna octombrie din acest an.

Are în continuare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor
Totuși până la începutul lunii iunie, Roxana trebuie să dea un acont în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Deocamdată, tânăra a strâns 1,425 de euro și 18,309, 43 RON. Câțiva sibieni cu suflet mare, au început să strângă bani pentru fată în diferite moduri. De exemplu, patronul unui pub din Racovița, i-a donat Roxanei toate încasările de sâmbăta trecută, sumă care este nu mai puțin de 2.800 de RON. Alte două saloane din Sibiu, îi donează fetei încasările de la cliente. Sibianca ne-a mărturisit că nu doar oamenii din județul Sibiu i-au sărit în ajutor, ci și din Spania, Germania și Anglia. Detalii despre cum a scăpat basma curată șoferul vinovat de producerea accidentului în care Roxana și-a rupt coloana aici.
După ce medicii i-au sfătuit părinții fetei să o interneze într-un azil deoarece nu va mai merge niciodată, viața fetei a luat o întorsătură plăcută atunci când Roxana, a aflat de la un băiat care se afla de 22 de ani într-un scaun cu rotile de o clinică care s-a deschis în Bangkok, Thailanda. Este una dintre cele mai bune clinici, fiind frecventată de mari nume ale sportului mondial. I-au fost investigate analizele și a fost acceptată pentru o operație și un tratament inovator și revoluționar cu foarte mari șanse de reușită. Acesta presupune implantarea în coloana vertebrală a unui dispozitiv (cip) electronic pentru stimularea epidurală, în combinație cu implanturi cu celule stem, implanturi cu factori de creștere a celulelor stem precum și terapii tradiționale suplimentare. Până atunci trebuie să adune suma de 100.000 euro, iar până în luna iunie trebuie să achite deja prima tranșă în valoare de 30.000 de euro. CITEȘTE ȘI:Drama unei tinere din Sibiu. Roxana Lupulețu are nevoie de 100.000 de euro ca să poată să meargă din nou

Fiecare dintre noi putem face ceva pentru Roxana, putem dona, sau putem face cunoscut cazul fetei, iar prin acest mod mai mulți oameni ar ajuta să împlinim visul tinerei de a merge din nou. Donațiile se pot face în conturile: RO67BRDE330SV71101883300 în lei,  RO56BRDE330SV79576023300 în euro sau RO94BRDE330SV97093463300, USD.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.