Percheziții în Sibiu la persoane suspecte că produc ilegal țigări de contrabandă

0 131

Nu mai puțin de 11 persoane vor fi duse la audieri în urma a zeci de percheziții ce au loc miercuri dimineață în județul Sibiu, dar și în Prahova, Braşov, Sibiu, Dolj și Mureş.

Zeci de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în şase judeţe, la persoane suspectate că ar face parte dintr-o grupare care producea ilegal ţigări, pe care ulterior suspecţii le vindeau în special crescătorilor de animale, care le achiziţionau pentru persoanele care supravegheau animalele, anunță News. Poliţia Română anunţă că poliţiştii din Prahova şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale fac 25 de percheziţii la persoane suspectate că ar face parte dintr-o grupare specializată în producerea şi comercializarea de ţigarete în afara unui antrepozit fiscal. Descinderile au loc în judeţele Prahova, Braşov, Sibiu, Dolj, Mureş şi Argeş.
Conform sursei citate, un membru al grupării, din Prahova, ar fi fost cel care ar fi achiziţionat tutunul sub formă de frunze de la persoane care se ocupă cu cultivarea tutunului şi ar fi fabricat ţigarete împreună cu alte patru persoane, tot din judeţul Prahova. Ulterior, ţigările ar fi fost comercializate în special către crescători de animale, care le achiziţionau pentru persoanele care supravegheau animalele.
Poliţiştii vor pune în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie duse la audieri. foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.