masina new york

Nu mai puțin de 23 de persoane au fost lovite de o mașină care a intrat cu viteză într-un grup de pietoni în Times Square la New York. Şoferul este un fost militar în Marina americană, ar fi fost în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor.

Aproximativ 20 de oameni au fost răniţi, iar o persoană a murit în urma incidentului produs la News York, unde o maşină a intrat într-un grup de pietoni în Times Square, a declarat joi un oficial în domeniul aplicării legii pentru The Associated Press, citat de News. Şoferul vehiculului, care a fost reţinut, este suspectat că a condus maşina în timp ce se afla în incapacitatea de a face acest lucru, adică în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor. Bărbatul este un fost militar din cadrul Marinei americane (US Navy) care are cazier judiciar pentru conducere în stare de ebrietate.masina 2
Şoferul maşinii care a lovit 23 de persoane în Times Square, joi, la New York, este un fost militar din cadrul Marinei americane (US Navy) care are cazier judiciar pentru conducere în stare de ebrietate, a anunţat primarul Bill de Blasio, relatează AFP.

https://youtu.be/uacPpODLZvI
”În baza informaţiilor de care dispunem pentru moment nu există vreun indiciu potrivit căruia ar fi fost vorba despre un act de terorism”, a declarat primarul New Yorkului într-o conferinţă de presă la faţa locului.
Bărbatul care a fost reţinut a fost identificat drept Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani.
El a lovit cu maşina 23 de pietoni, dintre care o femeie a murit pe loc, au precizat autorităţile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns