fbpx

Se apropie Festivalul Familiei din Sibiu. Concurs de kendama în Sub Arini

0 311

Festivalul Familiei, te cheamă să îi treci pragul și la a doua sa ediţie, Evenimentul dedicat întregii familii, se desfășoară în perioada 1-4 iunie, în Parcul Sub Arini, lângă stadionul Municipal din Sibiu.

Pe 1 iunie, de Ziua copilului, vom sărbători copilăria în cel mai frumos mod, cu activităţi gratuite şi multe cadouri pentru toţi copiii care vor participa la Festivalul Familiei.
Pentru copii vor fi instalate, trenuleţe, castele gonflabile şi carusele, dar nu vor lipsi nici concursurile care vor implică întreagă familie. Participarea în activităţiile recreative, sportive şi culturale va fi din partea tuturor membrilor unei familii, copii, părinţi şi bunici, fiecare dintre ei având un rol la fel de important. Toţi cei prezenţi vor fi atrenati în piese de teatru interactive, numere de magice şi alte jocuri şi activităţi culturale.

Patru zile de festival în Sibiu
Pe parcursul celor patru zile, întreaga familie va putea să participe la concursuri din cele mai distractive, activităţi de olărit, atelier de „prajiturit” în care îşi vor pregăti propriile dulciuri, club de lectură în aer liber, vor afla cum să se trateze cu afecţiune la orice mic semn de boală, vor picta, se vor juca şi, cel mai important, vor petrece timp minunat împreună. Pentru spectatorii cei mai mici, vor fi puse în scenă o serie de jocuri menite să îi ţină conectaţi la magia poveştilor, să înveţe cântecele, să interacţioneze cu alţi copii, să participe în echipă la activităţi sau să ia parte la jocuri de rol.kendama

Concurs de kendama
Anul acesta, Festivalul Familiei va fi anul premierelor: pentru prima dată în Sibiu se va organiza un concurs de kendama, atât pentru începători, cât şi pentru cei mai avansaţi. Irina Rimes îşi va cânta viselelele pentru prima dată în Sibiu, sâmbătă, 3 iunie, iar în premieră naţională finaliştii de la Vocea României Junior vor urca duminică, 4 iunie, pe scena de la Festivalul Familiei. Atmosfera va fi completată sâmbătă de artista Rita iar duminică Mihai Constantinescu va aduce „o lume minunată” în Parcul Sub Arini. „Familia are un rol extrem de important în conturarea personalităţii, deoarece fiecare dintre noi alegem un model de urmat din cadrul familiei. În această era a vitezei în care timpul este prea scurt pentru orice, chiar şi pentru a petrece timp preţios împreună cu familia, am considerat că este absolut necesară organizarea unui astfel de eveniment în aer liber, în cadrul căruia să se renunţe cât mai mult posibil la tehnologie şi toţi membrii familiei, de la copii până la bunici, să participe împreună la activităţi şi concursuri”, spun organizatorii evenimentului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.