Peste 36.000 vizitatori la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu

0 261

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Muzeelor – 18 mai, Muzeul Naţional Brukenthal (toate sediile) a fost vizitat de 18.342 persoane.

În cadrul proiectului Noaptea Muzeelor 2017, Muzeul Naţional Brukenthal a fost vizitat de 18.900 persoane. Vizitatorii au putut, în acest an, când Muzeul Naţional Brukenthal sărbătoreşte Bicentenarul, să vadă noile expoziţii deschise la etajul I al Palatului din Piaţa Mare. Doar cu ocazia Nopţii Muzeelor, traseul de vizitare a cuprins, în avanpremieră, şi sectoarele aflate încă în proces de amenajare, ce urmează să intre în circuitul permanent din a doua jumătate a anului 2017: biblioteca şi cabinetul de curiozităţi dela etajul al II-lea. De asemenea expoziţia „Capodopere din colecţia Brukenthal” a fost mărită putând fi văzute 34 tablouri alături de alte piese de mobilier, ceasuri de epocă şi altoreliefuri renascentiste.
Muzeul Naţional Brukenthal mulţumeşte pe această cale tuturor vizitatorilor, care au păşit pentru câteva clipe în Palatul din centrul Sibiului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.