update foto - accidentul mortal de pe a1, sibiu – sebeș. decedatul este cetățean bulgar, rănitul are 160 de kilograme

Pompierii sibieni și medicii de la SMURD au intervenit în noaptea de luni spre marți la un grav accident de circulație avut loc pe A1, între Sibiu și Sebeș. În urma acestuia un cetățean bulgar de 53 de ani și-a pierdut viața, iar un alt bărbat de 30 de ani cu o greutate de 160 de kilograme a fost rănit.

Polițiștii spun că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, iar din accident a rezultat rănirea gravă a șoferului camionetei și decesul pasagerului din dreapta, ambii cetățeni bulgari.
Accidentul a avut loc marți dimineață, puțin după ora 04.00, pe Autostrada A1, la Km 272. update foto - accidentul mortal de pe a1, sibiu – sebeș. decedatul este cetățean bulgar, rănitul are 160 de kilograme’’A fost soldat cu două victime încarcerate, dintre care una decedată (bărbat, în vârstă de 53 de ani). Cealaltă victimă, tot un bărbat, în vârstă de 30 de ani și cu o greutate de aprox. 160 kg, a fost descarcerat în viață de către pompieri și transportat la spital, având politraumatisme. A fost transportat la spital de cătreo ambulanță SMURD după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului’’, spun cei de la ISU Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu