ariel urcă pentru ultima dată în acest an pe scena teatrului gong din sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 27 mai, de la orele 11:00 și 18:00, și duminică, 28 mai, de la ora 11:00, ultimele trei reprezentații din acest an ale spectacolului „Fetița și Marea” în regia Monicăi Baldea.

 

„Fetița și Marea” este o adaptare după basmul „Mica sirenă” de Hans Christian Andersen.

Publicată pentru întâia oară în 1837, povestea lui Ariel impresionează în continuare prin forța nemărginită a dragostei acesteia față de oameni. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu creează un univers fascinant, plin de emoții, în adâncul mărilor.

Creat de Monica Baldea, pe muzica lui Florin Grigoraș, spectacolul de la Sibiu se joacă atât cu actori la vedere, cât și cu păpuși, și îi are în distribuție pe actorii Monica Baldea, Lucia Barbu, Mircea Corcoveanu, Gabriela Mitrea și Angela Páskuy. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

Intrarea publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, duminica între orele 10:00 – 14:00 sau online prin teatrulgong.ro și eventim.ro sau în rețeaua Orange și Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu