csu a pierdut meciul doi din finala mică. totul se decide miercuri la sibiu

Sibiul a pierdut luni seară cu 70-66 (20 – 18, 14 – 14, 17 – 19, 19 – 15) meciul al II-lea al finale mici, în fața celor de la CSM Oradea. Gruparea lui Dan Fleșeriu va juca miercuri de la 19.00 meciul trei, partidă care o să stabilească câștigătoarea medaliilor de bronz.

Dan Fleșeriu speră ca soarta meciului de miercuri de la ora 19.00 să fie tranșată de către jucătorii săi. „Un meci între două echipe care se pregătesc să plece acasă, cu jucători un pic deconectați de la campionat, în care noi am încercat să facem maximum posibil. Am reușit să venim de la -12 puncte la +6, în 6-7 minute, cu câteva aruncări de trei puncte. Aș vrea să rămân doar cu impresia aceasta despre echipa mea după acest meci. Am avut niște posesii pierdute, dar nu cred că din vina noastră că am pierdut posesiile respective, dar vom vedea meciul următor. Am reușit să câștigăm meciurile de pe teren propriu. Sper să avem suficentă energie, eu am o rotație mai scurtă decât Oradea și cred că aici se vor echilibra lucrurile, chiar dacă vom fi acasă. Publicul nostru încearcă și reușește de fiecare data să ne împingă să câștigăm”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

CSU Sibiu:
Igor Mijajlovic 16p, Chris Cooper și Marcel Davis câte 13 puncte, Bogdan Popescu 11p, Boris Lalovic 6p, Radu Paliciuc 5p și Kevin Hardy 2p.

Meciul decisiv, al treilea al seriei din finala mică, se va disputa miercuri, la ora 19:00, la Sala Transilvania. Biletele s-au pus deja în vânzare la sediul Clubului, str. Rennes, nr.2, între orele 9 și 15, dar și online pe www.csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu