foto – incendiu puternic la două garaje de pe strada timișoara din sibiu

Pompierii sibieni au lichidat un incendiu izbucnit, în marți dimineață, la două garaje si un adăpost de păsări în municipiul Sibiu.

În această dimineață, la ora 05.44, un apel prin 112 anunța izbucnirea unui incendiu în municipiul Sibiu, str. Timișoara, la două garaje și o anexă gospodărească. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, la locul indicat de către apelant, s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, dintre care una cu capacitate mărită de intervenție, dar și o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu.foto – incendiu puternic la două garaje de pe strada timișoara din sibiuLa sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la două garaje din lemn și un adăpost de păsări, 16 găini fiind cuprinse de flăcări.
Incendiul a fost localizat imediat de către pompieri, aceștia împiedicând extinderea incendiului la vecinătăți. Flăcările au cuprins cele două garaje, construite din lemn, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați și un adăpost de păsări. foto – incendiu puternic la două garaje de pe strada timișoara din sibiuCauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un condu ctor electric defect, neizolat corespunzător. Foto: ISU Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu