petrecere cu mici pe saturate pentru studenții din sibiu la garden party

Bucătarii de la cantina universitară vor pregăti peste o mie de mici pe care îi vor oferi gratis studenților Universității “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), invitați joi seară la o petrecere organizată în spațiile verzi de lângă cămine, conform agerspres.ro

“Studenții din căminele Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu vor încheia anul universitar cu ‘Garden Party’. Chiar înaintea începerii sesiunii, aceștia vor avea ocazia să se relaxeze la un nou party organizat de conducerea universității, însă, de această dată, petrecerea nu va mai avea loc în cămine, ci în curțile acestora. Sperăm ca și vremea să fie frumoasă, pentru că ne dorim ca acest eveniment să fie unul diferit de cele pe care le-am organizat pană acum”, a declarat directorul general administrativ adjunct al ULBS, Ramona Todericiu.

La acest eveniment de joi, care va începe de la ora 19, cei aproximativ 2.000 de elevii cazați în cămine vor petrece cu mici pregătiți la cantina universității, dar fără bere. Studenții sunt invitații să pregătească, în funcție de cămin, un program artistic propriu.

“Fiecare cămin va avea un program artistic propriu, pregătit de studenți. Probabil că unii vor cânta la chitară, alții vor pune în scenă piese de teatru… Însă, indiferent de ceea ce vor prezenta, ne dorim ca ei să se distreze, mai ales că pentru unii va fi ultima petrecere a studenției”, a adăugat Ramona Todericiu.

Ultima oră

Comentariul meu