Portofel găsit de un jandarm sibian, înapoiat unui bătrânel de 79 de ani

0 149

Astăzi, 26 mai în jurul orelor 13.30, aflându-se în serviciul de pază și protecție la Agenția Județeană a Finanțelor Publice Sibiu, Plutonierul major Macarie Ciprian a observat în fața unui ghișeu o borsetă de culoare neagră.

În prezenţa unui martor, a procedat la verificarea conţinutului acesteia în vederea identificării posesorului. A fost găsit un portofel în care se aflau suma de 122,00 ron, o carte de identitate și 2 carduri de sănătate aparţinând unui bărbat în vârstă de 79 de ani din jud.Sibiu.
În timpul efectuării verificărilor, posesorul și-a făcut apariția la sediul Agenției Județene a Finanțelor Publice Sibiu, moment în care a fost identificat de către Plutonierul major Macarie Ciprian care i-a restituit suma de bani și obiectele găsite.
Bărbatul, a mulţumit jandarmului pentru vigilenţa sa şi pentru modul de executare a serviciului. Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor apelând în orice moment numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct postului/secţiei de jandarmi din zona unde se află. Foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.