FOTO – Maratonul Internațional Sibiu câștigat de un român ce a intrat în Cartea Recordurilor

626

Ediția 2017 de la Maratonul Internațional Sibiu a atras peste 3.200 de alergători la start. Raphael Igrişianu a terminat primul cursa de 42 de kilometri și este câștigătorul competiției. La feminin, cursa a fost câştigată de Fazakas Biborka Krisztina.

Raphael Igrişianu, român stabilit în Germania care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a parcurs disţanţa unui maraton driblând cu o minge de baschet şi Biborka Krisztina Fazakas, o maratonistă cu experienţă, sunt câştigătorii Maratonului Internaţional Sibiu, competiţie care a adunat la start peste 3.200 de alergători în diferite curse, anunță News. Potrivit organizatorilor Maratonului Internaţional Sibiu, Raphael Igrişianu a terminat primul cursa de 42 de kilometri care a avut loc, sâmbătă, în municipiul Sibiu şi împrejurimi, cu timpul de două ore şi 52 de minute.
Raphael Igrişianu este un maratonist cu foarte multă experienţă, care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a parcurs întreaga distanţă a unui maraton în trei ore patru minute şi 15 secunde, driblând cu o minge de baschet. El a alergat la Sibiu pentru proiectul „Armonii Pentru Copii – ateliere de educat”, care constă într-o serie de atelier muzicale interactive ce se vor desfăşura în şcoli din cartierele limitrofe ale Sibiului şi în zona rurală.
La feminin, Maratonul Internaţional Sibiu a fost câştigat de Fazakas Biborka Krisztina, cu timpul de trei ore, 25 de minute şi 49 de secunde. Fazakas Biborka Krisztina este o maratonistă cu experienţă şi a alergat pentru un proiect ce prevede o campanie de sterilizări gratuite pentru câini şi pisici.
Maratonul Internaţional Sibiu, aflat la prima ediţie, a reunit la start peste 3.200 de alergători, adulţi şi copii.
Având în vedere numărul mare de participanţi, startul în diferite curse s-a dat diferenţiat, sâmbătă după-amiaza, cu începere de la ora 17.00, fiind programate cursele copiilor care vor anima întreg municipiul Sibiu.
Traficul pe cele mai multe artere din municipiul Sibiu, dar şi pe două drumuri judeţene a fost total închis sau restricţionat. Restricţia în zona centrală a oraşului se menţine până fa finalizarea competiţiei. Sursa foto: Maratonul Internațional Sibiu / Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi