FOTO – Maratonul Internațional Sibiu câștigat de un român ce a intrat în Cartea Recordurilor

692

Ediția 2017 de la Maratonul Internațional Sibiu a atras peste 3.200 de alergători la start. Raphael Igrişianu a terminat primul cursa de 42 de kilometri și este câștigătorul competiției. La feminin, cursa a fost câştigată de Fazakas Biborka Krisztina.

Raphael Igrişianu, român stabilit în Germania care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a parcurs disţanţa unui maraton driblând cu o minge de baschet şi Biborka Krisztina Fazakas, o maratonistă cu experienţă, sunt câştigătorii Maratonului Internaţional Sibiu, competiţie care a adunat la start peste 3.200 de alergători în diferite curse, anunță News. Potrivit organizatorilor Maratonului Internaţional Sibiu, Raphael Igrişianu a terminat primul cursa de 42 de kilometri care a avut loc, sâmbătă, în municipiul Sibiu şi împrejurimi, cu timpul de două ore şi 52 de minute.
Raphael Igrişianu este un maratonist cu foarte multă experienţă, care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a parcurs întreaga distanţă a unui maraton în trei ore patru minute şi 15 secunde, driblând cu o minge de baschet. El a alergat la Sibiu pentru proiectul „Armonii Pentru Copii – ateliere de educat”, care constă într-o serie de atelier muzicale interactive ce se vor desfăşura în şcoli din cartierele limitrofe ale Sibiului şi în zona rurală.
La feminin, Maratonul Internaţional Sibiu a fost câştigat de Fazakas Biborka Krisztina, cu timpul de trei ore, 25 de minute şi 49 de secunde. Fazakas Biborka Krisztina este o maratonistă cu experienţă şi a alergat pentru un proiect ce prevede o campanie de sterilizări gratuite pentru câini şi pisici.
Maratonul Internaţional Sibiu, aflat la prima ediţie, a reunit la start peste 3.200 de alergători, adulţi şi copii.
Având în vedere numărul mare de participanţi, startul în diferite curse s-a dat diferenţiat, sâmbătă după-amiaza, cu începere de la ora 17.00, fiind programate cursele copiilor care vor anima întreg municipiul Sibiu.
Traficul pe cele mai multe artere din municipiul Sibiu, dar şi pe două drumuri judeţene a fost total închis sau restricţionat. Restricţia în zona centrală a oraşului se menţine până fa finalizarea competiţiei. Sursa foto: Maratonul Internațional Sibiu / Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.