telecabina

Incident duminică după amiază la telecabina ce face legătura între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac. Aceasta s-a defectat la sosirea în punctul Bâlea Cascadă și s-a izbit mai tare de stația de sosire.

UPDATE 2 – Șase răniți în total
Președinta Consiliului Județean Sibiu a explicat duminică faptul că la accidentul de telecabină de la Bâlea, au fost rănite persoane în ambele telecabine. Pentru preluarea celor de la Bâlea Lac s-a solicitat elicopterul SMURD. Vorbim de șase persoane rănite în total. Vezi DETALII AICI.

UPDATE – Un copil de patru ani printre răniți
Printre cei patru răniți se află și un copil în vârstă de patru ani. Acesta are o fractură de piramidă nazală. Un bărbat are o fractură la un picior, iar două femei acuză dureri la picioare și coloană.

ȘTIREA INIȚIALĂ
O ambulanță de la SMURD și salvamontiștii de la Salvamont Sibiu intervin de urgență pentru o solicitare în zona Bâlea Cascadă. Telecabina s-a defectat la coborârea de la Bâlea Lac, iar cel puțin patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că telecabina s-a izbit la sosirea în punctul de la Bâlea Cascadă. În telecabină erau 15 persoane. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu