VIDEO FOTO – Peste 12.000 de participanți la Ziua Copilului de la Shopping City. Gașca Zurli, show total

0 236

Zi superbă pentru copiii ce au participat la sărbătorirea Zilei Copiului în avans, la Shopping City. Peste 12.000 de părinți și copiii au participat la sărbătoarea dedicată special celor mici. Gașca Zurli a făcut spectacol total la evenimentul cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin primăria Șelimbăr.

După ce sâmbătă vremea a fost capricioasă, duminică soarele a strălucit cu putere peste zona Sibiului, prilej numai bun de a ieși la o plimbare. Copiii au fost probabil cei mai nerăbdători să ajungă la Shopping City Sibiu, acolo unde a avut loc o adevărată sărbătoare dedicată celor mici. Ziua Copilului s-a sărbătorit în avans, iar ziua a debutat cu concursuri distractive și zone sportive pentru copii și părinți, disponibile în intervalul orar 10.00-19.00. zurli fotoCopiii au avut parte de o serie de activități, iar atelierele ce creație, zonele de tir cu arcul, fotbal și nu numai, au adus foarte multă distracție și voie bună celor care s-au înscris și au participat la ele. copiiTeatrul Gong a pus în scenă teatrul de păpuși „Sarea în bucate”, spectacolul fiind savurat de copiii care la ora 14.00 au fost în zona scenei. Numărul celor prezenți în locația din parcarea de la Mall a crescut vertiginos după amiază, odată cu apropierea începerii celui mai așteptat moment al zilei, show-ul celor de la Gașca Zurli. grecuÎnainte de începerea spectacolului, primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, și viceprimarul Iulia Crăciun, au adresat câteva cuvinte celor prezenți la primul eveniment organizat vreodată în localitate, prin Agenda Culturală. grecu si iulia2Imediat după a urcat pe scenă Gașca Zurli, spre bucuria copiilor care au fredonat aproape toate melodiile alături de personajele lor favorite. A fost cu siguranță o zi de ținut minte de cei mici și cei mari deopotrivă, peste 15.000 de părinți, bunici și copii, fiind prezenți la sărbătoarea de la Shopping City Sibiu.public3
Evenimentul de duminică, 28 mai, a fost cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Comunei Șelimbăr, și a fost organizat de Agenția Grey Projects și Asociația Sibiul de Odinioară.

LIVE – CONCERT GASCA ZURLI LA SHOPPING CITY SIBIU. Acum în direct pe Ora de Sibiu la link-ul https://goo.gl/AFokyH

Publicată de Ora de Sibiu pe Duminică, 28 mai 2017

Urmăriți mai sus înregistrarea show-ului cu Gașca Zurli, transmis în direct de Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...