fbpx

FOTO – Aria se extinde cu un nou bazin. Aqua Fun are 1.200 metri pătrați cu perdele, cascade și vulcani din apă, vârtejuri, dar și o plajă exterioară

0 1.112

Sibienii, se vor putea bucura din toamnă de încă un bazin nou, ce se va deschide în incinta centrului Aria din Sibiu. Aqua Fun vine cu noutăți, bălăceală cu distracție garantată și multe facilități noi, atât pentru adulți cât și pentru copii. Jacuzzi, paturi cu jeturi, vulcani din apă, vârtejuri, căderi de apă, în cascade și lebedele ce vor stropi cu apă sunt doar câteva dintre modalitățile de relaxare pentru clienți.

Din toamnă, la Aria, vom avea noutăți și anume, Aqua Fun, va deschide un nou bazin pentru distracție. Va fi mult mai complex decât celelalte și va avea mult mai multe facilități, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Clienții se vor putea relaxa în jacuzzi, în paturi cu jeturi, în vulcani din apă, iar copiii se vor putea bucura în vârtejuri, căderi de apă, în cascade  sau se vor putea juca cu lebede ce vor stropii cu apă.

aqua park aria 2

În imaginea de mai sus, este prezentată o schiță a bazinului ce va fi deschis de Aqua Fun la Centrul Aria. „O să fie frumos, o să fie multă distracție pentru toată lumea. În cei 1.200 de metri pătrați vom avea puse la dispoziție pentru clienți următoarele facilități: jacuzzi care va dispune de 25 de locuri, masaj lombar cu 30 de locuri, masaj cervical – 10 locuri, masaj subacval – 10 locuri, perdea de apă, vulcani subacvali, vârtej acval, contracurent acval, 200 de șezlonguri, plajă exterioară cu 50 de locuri și vestiar cu 50 de locuri. E prematur să vorbim deocamdată de prețuri” a explicat pentru Ora de Sibiu, directorul centrului Aria, Radu Costea. aqua park aria

Așadar din toamnă, sibienii vor avea încă un loc nou de refugiu de la rutina zilnică, un mic colț de relaxare după o zi obositoare, un loc unde, distracția și relaxarea se îmbină într-un mod deosebit.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.