fbpx

Lucrări pe autostrada Sibiu – Sebeș. Restricții de viteză pe anumite tronsoane

0 141

Șoferii care vor circula luni, pe tronsonul autostrăzii A1  Sibiu – Sebeș, sunt sfătuiți de către polițiștii sibieni sporească atenția la volan, deoarece pe banda numărul 1, între Săliște și Cunța, se execută lucrări la partea carosabilă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, în intervalul orar 13.00 – 17.00, pe tronsonul Sibiu – Sebeș al autostrăzii A1 se execută unele lucrări la partea carosabilă. Acestea se realizează pe sensul către Sebeș, pe tronsonul kilometric 270 – 292 (între Săliște și Cunța), pe banda numărul 1.
De asemenea, semnalăm că pe același tronson kilometric, pe ambele sensuri de mers, se deplasează astăzi un autolaborator al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Acesta efectuează investigații de capacitate portantă și rulează cu o viteză de aproximativ 15-20 km/oră, pe prima bandă. Vehiculul este semnalizat corespunzător și este însoțit de un echipaj de Poliției Rutieră.
Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, șoferii sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare, se arată  într-un comunicat remis către Ora de Sibiu. Foto: arhivă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.