Se deschide ștrandul din Veștem. Copiii vor avea gratuitate

0 767

Unul dintre cele mai frumoase ștranduri din zona Sibiului, Vestala din Veștem, se va deschide în perioada următoare pentru cei de sunt dornici de o bălăceală. Primăria Șelimbăr pregătește o surpriză pentru toții copiii cu vârsta până în 14 ani.

Ștrand Vestala în Veștem se va deschide în următoarea perioadă, iar intrarea va fi gratis pentru copiii cu vârsta sub 14 ani. ’’Noi ne dorim să îl deschidem pe 1 iunie, chiar de Ziua Copiului. Locația este pregătită, dar mai sunt câteva lucruri tehnice de pus la punct. Dacă nu reușit să îl deschidem pe 1 iunie, atunci cel mai probabil în următorul cel de al II-lea weekend al lunii, locația va fi funcțională’’, spune primarul comunei, Marius Grecu.strand vestem
Ștrandul se află la 7,5 km de Sibiu, în Veștem. Anii trecuți ștrandul a fost mai mereu plin și toți s-au putut bucura de o baie pe cinste. Prețul biletelor va fi de 5 lei pentru toată lumea, iar copiii cu vârsta până în 14 ani, vor beneficia de gratuitate conform unei decizii aprobată de Consiliu Local Șelimbăr.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...