Trafic restrictionat pe Valea Oltului pe 2 si 4 iunie

243

La sfârșitul acestei săptămânii traficul va fi îngreunat pe mai multe drumuri și autostrăzi pentru deplasarea coloanelor militare în cadrul unui exercițiu NATO, care se desfășoare pe teritoriul Bulgariei, Greciei și României.

Conform site-ului news.ro, în luna iunie se va desfăşura exerciţiul NATO NOBLE JUMP 2017 (NOJP17) pe teritoriul Bulgariei, Greciei şi României, cu destinaţia finală Centrul Naţional de Instruire Întrunită ”Getica”, din Cincu.

Astfel, de joi până duminică, pe mai multe drumuri din ţară, traficul ar putea fi îngreunat din cauza deplăsării coloanelor militare.

În 1 iunie, în intervalul orar 09.00-20.00, coloanele militare se vor deplasa pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), în 2 iunie, în intervalul orar 00:01-18:00, se vor deplasa pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu, în 3 iunie, în intervalul orar 09:00-17:00, pe ruta Giurgiu-Bucureşti (E85), iar în 4 Iunie 2017, în intervalul orar 00:00-15:00, pe ruta Bucureşti-Piteşti (A1)-Râmnicu Vâlcea (E81)-Sibiu (Valea Oltului)-Cincu.

Poliţiştii le recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile şi semnalele poliţiştilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.