fbpx

Arena Platos readuce Distractia Copiilor in Piata Mare pe 1 iunie

0 259

Peste 2000 de copii au participat anul trecut la evenimentul organizat de Arena Platoș Păltiniș de 1 iunie, cu ocazia deschiderii complexului de vară de la Păltiniș.

„Distracția Copiilor” a pus celor mici un zâmbet imens pe buze și le-a oferit distracții care mai de care, de la fotbal pe peliculă de apă la sărituri spectaculoase de la înălțime pe bagjump. Evenimentul revine și în acest an, de Ziua Copilului, cu aceleași atracții. Pe tot parcursul zilei copiii se vor putea întrece pe traseul de biciclete ce va fi amenajat în Piața Mare, cei mai sportivi se vor putea întrece pe terenul de fotbal iar cei mai curajoși pot sări de pe trambulină pe un BagJump imens. Fiecare atracție are anumite limite de vârstă iar pentru BagJump, copiii vor trebui să aibă acordul scris al unui tutore. „Distracția Copiilor” începe la ora 11 și se va încheia la ora 17.

Complexul de vară Arena Platoș Păltiniș își va deschide porțile în acest sezon pe data de 2 iunie. Pe întreg parcursul lunii iunie complexul va fi deschis doar în ultimele două zile ale săptămânii iar de la 1 iulie va fi deschis zilnic până la finalul lunii august. Arena Platos in oras 24

Complexul de vară ocupă o suprafață de peste 74 de mii de metri pătrați. Are patru trasee de biciclete, 2 benzi rulante pentru transport și un telescaun. În total, 17 activități diferite, pentru toate vârstele, sunt la dispoziția celor care doresc să se bucure de aerul curat, de munte, al Păltinișului. Traseele de biciclete au fost create pe categorii de dificultate. În timp ce traseul albastru este accesibil inclusiv celor mici, traseul roșu se adresează doar cicliștilor avansați, capabili de coborâri cu un grad de dificultate ridicat.

Traseele galben și portocaliu sunt mai accesibile însă sunt adresate mai degrabă adulților decât copiilor. Accesul pe toate pistele de biciclete se poate face și cu telescaunul. „Vedeta” complexului este săniuța de vară, o construcție impresionantă, rapidă și care va atrage mulți temerari amatori de viteză. Imense bile de zorbing, offroad pentru cei mici cu trotineta sau bicicleta, țarc cu animale, alee cu povești, parc de cățărat, trambulină sau tiroliană, complexul Arena Platoș Păltiniș a pregătit de toate pentru toate vârstele.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.