Ora de Sibiu
Știri in direct

Expoziție realizată de copii cu ocazia Zilei de 1 iunie la Teatrul Gong

112

Aproape 70 de copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani au răspuns provocării lansate de Teatrul pentru copii și tineret „Gong” din Sibiu și revista Capital Cultural și au realizat un desen  sau o pictură cu tema „Joc și joacă”, cu ocazia Zilei Internaționale a copilului. Vernisajul va avea loc mâine, 1 iunie, de la ora 11.00, în foaierul Teatrului Gong.

Lucrările ilustrează tema jocului din perspectiva copiilor în diferite domenii: teatru, literatură, dans şi muzică, cinematografie, sport sau școala ca spațiu de joacă. Provocarea a fost lansată copiilor şi părinților deopotrivă, astfel încât ei să interacționeze creativ şi să descopere împreună jocul ca metodă de explorare artistică.

O selecție a celor mai reușite desene înscrise pentru expoziție va ilustra conținutul numărului 8 al revistei Capital Cultural, iar unul dintre ele va deveni coperta acestei ediții dedicate lumii copiilor.

Expoziția „Joc și Joacă” va putea fi vizitată în perioada 1 – 5 iunie, în foaierul Teatrului Gong. Accesul este gratuit şi recomandat publicului de orice vârstă ce vrea să scape de cotidian prin joc şi joacă.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...