FOTO – Trafic aglomerat între Sibiu și Veștem și Tălmaciu – Brezoi pe Valea Oltului. Sunt coloane de mașini

0 338

Traficul rutier se desfășoară îngreunat miercuri după amiază între Sibiu și Veștem datorită unor lucrări pe DN1. Pe DN7 – Valea Oltului, lucrările de la Cârligul Mic au fost suspendare temporar. Chiar și așa sunt cozi între Tălmaciu și Brezoi.

Pe DN 1-(7), la ieşirea din Sibiu către Veştem, se fac lucrări în zona unei intersecţii cu sens giratoriu (asfaltare pe prima bandă), motiv pentru care s-a format o coloană de autovehicule pe sensul de mers către Veştem (inclusiv la ieşirea de pe autostrada A1).
Tot pe DN 7 Valea Oltului, traficul la 19.00 era deosebit de aglomerat din cauza lucrărilor de asfaltare de la km 246, sensul Sibiu – Vâlcea. Sunt coloane de mașini în ambele direcții, din zona orașului Tălmaciu până la limita cu județul Vâlcea.
De miercuri, de la ora 15.00, şi până luni, la ora 6.00, se ridică restricţia din zona lucrărilor de la viaductul Cârligu Mic, situat pe DN7 Râmnicu-Vâlcea-Sibiu, între localităţile vâlcene Călimăneşti şi Brezoi, astfel că se va putea circula pe ambele benzi ale viaductului. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...