Răsfăț pentru cei mici de Ziua Copilului la Sibiu. Evenimente faine pe 1 iunie în oraș

725

Ziua Internațională a copilului este un motiv de sărbătoare atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor. La Sibiu evenimentele dedicate celor mici sunt extrem de variate. Cap de listă este festivalul Familiei din Parcul Sub Arini.

Joi începe Festivalul Familiei, evenimentul premierelor în Sibiu. Au și concurs de kendama
Primul concurs de kendama organizat la Sibiu în data de 3 iunie, Irina Rimes își va cânta în premieră în Sibiu “Viselelele” iar pentru prima dată în istoria unui concurs de talente finaliștii de la “Vocea României Junior” vor susține un concert folosind denumirea concursului.
kendama 1DETALII AICI.

Invitație la Târgul Național de Jucării din Dumbra Sibiului între 1 și 5 iunie
La ediția aniversară din acest an, cea de-a X-a, Târgul Național de Jucării va aduce la Muzeul ASTRA 20 de meșteri populari din țară și Republica Moldova.
targ jucariiMai multe DETALII AICI.

Sărbătoarea Vărzarului se ține pe 1 iunie la Rășinari
Familiile cu copii sunt invitate joi, 1 iunie, la Sărbătoarea Vărzarului și a altor produse și preparate specifice Rusaliilor. Primăria Comunei Rășinari și Asociația Pensiunilor Agroturistice Rășinari (APAR) organizează, la Căminul Cultural din localitate evenimentul gastronomic „Vărzarul și alte produse specifice Rusaliilor”.

prajituri

Detalii AICI.

Mini-vacanta la Teatrul Gong cu super spectacole si multe surprize
Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu rămâne deschis în mini-vacanța de 1 – 5 iunie și își așteaptă spectatorii la o serie de spectacole de magie și cu păpuși, la ateliere de creație și o expoziție.
foto pinocchio paul baila 11Detalii despre program și spectacole, AICI.

Arena Platos readuce Distractia Copiilor in Piata Mare
Peste 2000 de copii au participat anul trecut la evenimentul organizat de Arena Platoș Păltiniș de 1 iunie, cu ocazia deschiderii complexului de vară de la Păltiniș. „Distracția Copiilor” a pus celor mici un zâmbet imens pe buze și le-a oferit distracții care mai de care, de la fotbal pe peliculă de apă la sărituri spectaculoase de la înălțime pe bagjump. Evenimentul revine și în acest an, de Ziua Copilului, cu aceleași atracții. Detalii mai multe AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.