foto – cea mai mare plajă urbană din europa se va deschide în românia

Vorbim de o investiție care are o plajă ce se întinde pe o suprafață de peste 30.000 metri pătrați.

Cea mai mare plajă urbană din Europa se deschide la doar 15 minute de Bucureşti. Plaja va măsura 30.000 de mp, va avea o piscină tropicală de 720 de mp şi 1500 de şezlonguri de nisip. Vara aceasta, vacanţa e mai aproape ca niciodată. La Therme te aşteaptă 30.000 mp de plajă, o piscină tropicală de 720 mp şi 1500 de şezlonguri pe nisip, totul la doar 15 minute de oraş.
În piscina înconjurată de plante tropicale şi palmieri, cu apă la o temperatură constantă de 30 de grade Celsius şi o adâncime de 1,26 m, te poţi delecta cu un cocktail special de la poolbar, scrie romani-buni.info.
“După o baie în piscină, te poţi răcori la duşurile exterioare şi savura la Beach Barbeque o masă cu preparate legendare.foto – cea mai mare plajă urbană din europa se va deschide în românia
La Beach Club poţi alege un vin rafinat de la VINO Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o îngheţată de la Gelateria Carte d’Or”, anunţă realizatorii acestui proiect.
Potrivit unor informaţii pe surse din piaţa de profil, un fond de investiţii din Orientul Mijlociu este dispus să finanţeze deschiderea unui complex Therme şi la Cluj Napoca, asemănător celui de lângă Bucureşti.
Momentan se caută un teren (zona Ocolitoarei) dar şi o companie sau persoană cu experienţă în domeniu care să gestioneze afacerea.

Ultima oră

Comentariul meu