VIDEO FOTO Francez amendat pentru că a intrat cu mașina pe plajă la Vama Veche

0 215

Un francez în vârstă de 42 de ani a fost amendat de polițiștii constănțeni după ce a intrat cu mașina în mare și a rămas blocat cu aceasta pe plajă la Vama Veche.

Un şofer din Franţa a fost amendat de către poliţiştii constănţeni cu suma de 10.000 de lei, după ce a intrat cu maşina pe plaja din Vama Veche, autoturismul rămânând blocat pe malul mării, fiind ulterior scos de acolo cu ajutorul unei wolle, anunță News. Potrivit poliţiştilor, sâmbătă dimineaţă, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Franţa, domiciliat în Bucureşti, a intrat cu maşina pe plaja din Vama Veche, el fiind sancţionat cu suma de 10.000 de lei.
Autoturismul a rămas blocat chiar pe malul mării, iar turiştii care au trecut prin zonă s-au fotografiat cu maşina respectivă. În cele din urmă, autoturismul a fost scos din apă cu ajutorul unei wolle.
Sancţiunea a fost acordată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.
În cazul în care şoferul francez va achita amenda în 48 de ore, atunci cuantumul acesteia va fi de 5.000 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.