VIDEO – Peste 200 de persoane rănite la Torino după finala Ligii Campionilor

178

În piața San Carlo, din centrul orașului Torino au fost rănite peste 200 de persoane în timp ce urmăreau finala Ligii Campionilor pe ecranele uriașe.

Coforn news.ro incidentele au izbucnit după ce un fan ar fi urlat că la locul adunării ar fi amplasată o bombă, astfel că oamenii au început să fugă în diverse direcţii.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul Molinette din Torino, acuzând diverse contuzii din cauza căzăturilor.

Potrivit Gazzetta dello Sport, în jurul orei locale 22.15, când Real conducea cu 3-1, cineva ar fi făcut o glumă proastă afirmând că a aruncat o bombă. „Un băiat a aruncat o petardă spunând că este o bombă, imediat m-am trezit aruncat pe pământ”, a declarat un martor la Rainews24.

„Ne-a fost atât de frică. Totul a pornit de un zvon ciudat, dar auzit de mai multe ori. Imediat s-a declanşat panica: Mulţimea s-a dus într-un capăt al pieţei, a încercat să se mişte, dar era foarte greu, erau foarte mulţi oameni. Imediat a fos la fel, dar într-un alt loc. Mulţi oameni au fost răniţi, era sticlă pe jos. Era greu să-ţi menţii calmul, am încercat să ajutăm persoane rănite, dar a fost extrem de dificil”, a declarat Luca Feole, colaborator al Gazzetta dello Sport.

Gazzetta dello Sport notează că prăbuşirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterană ar fi provocat haosul de la Torino.

Preşedintele clubului Juventus, Andrea Agnelli, a declarat, la Cardiff, că a aflat de incidentele de la Torino, fiind alături de victime: „Trebuia să fie o seară de bucurie, dar nu mă pot gândi decât la oamenii de la Torino, sunt alături de ei şi sper să avem ocazia să ne bucurăm anul viitor la Kiev”, a spus Agnelli.
https://www.youtube.com/watch?v=_8EuoIQauBI&feature=youtu.be

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.