Specialiștii în scaune deschid primul showroom la Sibiu

0 1.211

Se întâmplă de multe ori să ai atât de mult de lucru, încât nu te ridici de pe scaun ore în șir. Productivitatea ta însă depinde foarte mult chiar de scaunul pe care stai, fiind o parte esențială a mediului profesional.

Din fericire, tehnologia a evoluat foarte mult acum si, la fel ca în orice domeniu, poți alege dintr-o gamă variată de produse, printre acestea numărându-se scaunele ergonomice. Acesta se prezintă cu diverse funcții care asigura confortul, ajutându-te să lucrezi concentrat și eficient. Dincolo de design, un scaun de calitate trebuie să asigure bunăstare pe termen lung, alături de durabilitate.

Pentru asta există acum la Sibiu, specialiștii în scaune de la stuhle.ro, care deschid de miercuri, 7 iunie, primul showroom dedicat exclusiv scaunelor și mobilierului de birou. Una e să vezi scaunul pe ecranul PC-ului, și alta e să mergi în showroom și să faci un ”test drive”, ca să găsești cele mai potrivite și mai comode scaune pentru biroul tău, dar și pentru clienții tăi.
Rares Lungu si Tiberiu Morariu sunt antreprenorii care, având experiență acumulată de peste șase ani în acest domeniu, au indentificat nevoia unui astfel de serviciu pe piața din Sibiu. Au început prin a-și prezenta ofertele de scaune profesionale din ușă în ușă, afacerea prinzând contur incet, dar sigur.

Din 7 iunie, showroom-ul de scaune este deschis în cartierul Ștrand, pe strada Vasile Cârlova la nr 2A, peste drum de stadionul Voința. Acesta va avea program de luni până vineri, între 10-17.

“Inițial, ajutând la amenajarea unor spatii profesionale prin dotarea cu scaune de calitate, am văzut necesitatea unui showroom de acest tip, care este acum singurul în Sibiu. În felul acesta, clienții pot testa produsul pe care și-l doresc. De asemenea, prin aceasta prezentare de modele în showroom-ul nostru, încercăm să ne adresam mai multor categorii de clienți, atât firmelor noi ce au nevoie de dotări inițiale cât și companiilor ce pun accent pe calitatea scaunelor” explică cei cei investitori.

Pe site se poate consulta oferta non-stop, iar în showroom se pot proba scaunele. În plus, îți poți alege chiar tu stofa italienească certificată, exact pentru destinația pe care o dai scaunului. Practic nu este afacere pentru care să nu existe scaune la stuhle.ro: de la cele de birou, până la dotarea unei terase si multe altele. Fiecare scaun este construit având drept prioritate, confortul și o susținere calitativă a celor care îl vor folosi. Scaunele de tip ergonomic, de exemplu, sunt proiectate cu mare atenție la detalii și dispun de ajustări care transformă un simplu scaun, într-un adjuvant al productivitatii și stării de bine.

Criteriile de selectie a scaunului ideal se referă in mod special la: destinatia acestuia, numărul de ore pe care beneficiarul il va petrece pe scaun, materialele utilizate și mecanismele complexe de care un produs poate dispune, în functie de utilitatea pe care fiecare client și-o dorește.

Iar dacă vrei un scaun de top, hi-tech, în showroom puteți încerca scaunul Genidia, care te anunță dacă poziția ta la birou este corectă, sau are nevoie de ajustări. Detaliile interesante și scaunele din toate gamele le găsiți însă în showroom-ul de pe stada Vasile Cârlova, unde veți primi și consiliere în funcție de destinația pe care doriți să o dați scaunelor.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.