CHIRIAC și-a exprimat opinia despre subiectul familiei. Ce zice directorul FITS

0 210

”Haideţi să ne transformăm dintr-o naţie de comentatori, într-o naţie de ziditori, de constructori, de făuritori”- este îndemnul directorului FITS, Constantin Chiriac. Directorul celui mai mare festival de artele spectacolului din lume spune că nu discută nici pro, nici contra pe subiectul familiei, dar ar trebui acceptaţi toţi cei care „respectă tot ceea ce înseamnă bunul simţ, viaţa pe pământ, dialogul, frumosul şi legile”. Mesajul va fi transmis prin piesele prezentate anul acesta la FITS, care se adreseaza întregii familii.

„Acest produs excepţional trebuie să ajungă la copii şi la părinţi, la familia întreagă. Cred că este cel mai frumos semn de iubire şi de investiţie în viitor. Nu ne vom bate pro şi contra pentru tot ceea ce înseamnă familia, dar noi facem ceva serios pentru familie. Nu suntem împotriva nimănui, nu suntem împotriva oricărei orientări dacă respectă tot ceea ce înseamnă bunul simţ, viaţa pe pământ, dialogul, frumosul, legile şi aşa mai departe. Vrem să construim, nu să comentăm. Cred că e un mesaj foarte important pe care festivalul îl transmite: Haideţi să ne transformăm dintr-o naţie de comentatori într-o naţie de ziditori, de constructori, de făuritori. Este foarte important să construim, să dăruim şi atunci vom primi tot ceea ce dăruim, pentru că nimic nu e mai frumos decât frumosul pe care putem să-l aducem”, a declarat Constantin Chiriac.
FITS va aduce la Sibiu, între 9 şi 18 iunie, peste 3.500 de artişti din 71 de ţări din întreaga lume.
De asemenea, potrivit estimărilor organizatorilor, ediţia din acest an a manifestării va reuni, zilnic, peste 68.000 de spectatori, cei mai mulţi turişti străini şi români.
Peste 80 la sută din locurile de cazare din oraş şi împrejurimi sunt deja rezervate pentru cele zece zile ale manifestării.

Sursa www.news.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...