Eveniment emoționant la Sibiu. O tânără cu handicap lansează o culegere de texte

0 176

Nicoleta Todirişca işi lansează prima carte, o culegere de texte care au participat la definirea ei ca om, care in pofida dificultăţilor intampinate de la naştere, pana acum, la 19 ani, doreşte să arate tuturor că se poate sa iţi atingi visul, dacă nu il abandonezi nici o clipă.
Nicoleta este o tânară cu tetrapareza spastică, unul dintre primii copii pentru care Fundatia Un copil o speranţa a participat la recuperarea ei inca din 2002. In amintirea acelor timpuri, a prieteniilor pe care le-a legat in perioada recuperării la Fundatia UCOS, Nicoleta doreşte lansarea primei ei cărţi in locul care i-a marcat existent şi i-a rămas etern in suflet.
Acum ea este elevă a colegiului Octavian Goga si la 16 ani a fost olimpica naţionala la Religie. Nicoleta are o forţă interioară deosebită care ii dă puterea să işi urmeze steaua călăuzitoare. Inclinaţia către studiul religiei si credinţa o are de mică şi ii dă o profunzime umană marcantă.
Vă aşteptam cu drag să o ascultam pe Nicoleta şi să ne lăsăm atinsi de visul ei care incepe să se implineasca, să ii impărtăşim crezul “Dumnezeu imparte daruri dar ceea ce facem cu ele depinde de noi”.

Lansarea “Culegere de texte laice din literatura românească” va avea loc sâmbătă, 10 iunie, de la ora 11, la sediul Fundaţiei Un copil, o speranţă de pe Aleea Streiu nr.8

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...