VIDEO – Iohannis după discuția cu Donald Trump: ’’Am discutat despre vizele românilor ce merg în Statele Unite

166

Klaus Iohannis a spus în conferința de presă avută loc la Casa Albă alături de Donald Trump, că a adus în discuție și problema vizelor pentru românii ce merg în SUA.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la conferinţa de presă comună cu liderul SUA, Donald Trump, că în cadrul întâlnirii pe care au avut-o la Casa Albă el a menţionat şi aspectul privind vizele pentru români şi, cel mai probabil, se va avansa în această privinţă, în condiţiile în care există tot mai mulţi cetăţeni care vin din România în Statele Unite ale Americii, anunță News. Donald Trump a afirmat, în schimb, că nu s-a discutat despre programul Visa Waiver. „Am menţionat acest aspect, dar l-am menţionat şi în timpul altor întâlniri pentru că este important pentru noi, este important pentru românii care vor să vină în SUA. Tot mai mulţi oameni vin din România în SUA, unii vin ca turişti, unii vin pentru afaceri, cei care vin pentru afaceri ar trebui încurajaţi. Aşa că problema vizelor ar putea fi important să o discutăm şi probabil că vom avansa în această privinţă”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat dacă în cadrul întâlnirii de la Casa Albă a discutat şi despre programul Visa Waiver.

Great meeting today with President Donald J. Trump! Together we have decided to make our Strategic Partnership stronger, better, more enduring. This will soon lead to an enhanced economic exchange and better commerce. I thank President Trump for his strong support for the rule of law and the fight against corruption in Romania.

Publicată de Klaus Iohannis pe Vineri, 9 iunie 2017

Preşedintele SUA, Donald Trump, a spus însă că nu au avut nicio discuţie privind vizele pentru cetăţenii români. „Nu am discutat, dar în mod cert vom discuta”, a precizat liderul SUA.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.