perchezitii arestari diicot descinderi
FOTO: arhivă

Tânărul de 27 de ani lucra la o firmă de curierat în Erding la o firmă de curierat și a sustras patru colete în care se aflau telefoane mobile inteligente în valoare de 2.665 euro. Poliția l-a ridicat de acasă din Cisnădie.

În data de 9 iunie, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri și Poliției Orașului Cisnădie au organizat și desfăşurat o acţiune pe raza orașului Cisnădie.
În urma acțiunii, polițiștii sibieni au reușit depistarea și reținerea unui bărbat urmărit internațional. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Cisnădie, este urmărit internațional în baza mandatului european de arestare emis în data de 22 mai de către autoritățile judiciare din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și violarea secretului poștal.
Din cuprinsul mandatului reiese faptul că urmăritul, în calitate de angajat al unei firme de curierat din localitatea Erding, Germania, a sustras patru pachete ce conțineau terminale mobile inteligente și nu le-a mai livrat destinatarilor. Valoarea prejudiciului se ridică la suma de 2.665 Euro.
Persoana solicitată a fost prezentată în data de 9 iunie Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, ocazie cu care a fost emisă ordonanța de reţinere pentru 24 ore, începând cu data de 9 iunie. În data de 10 iunie, persoana vizată a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Persoana reţinută a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Sibiu. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns