Ora de Sibiu
Știri in direct

Rășinariul conectat la rețeaua de apă potabilă. Ce tarif s-a stabilit

126

Începând cu 1 iunie, toate imobilele din comuna Rășinari beneficiază de apă potabilă furnizată din noua sursă realizată din fonduri europene.

”Apă Canal” SA Sibiu anunță că toți abonații din această localitate vor achita tariful de apă potabilă, de 3,36 lei / mc ( 3,08 lei fără TVA), noul tarif regăsindu-se în facturile emise în luna iulie, care reflectă consumurile din luna precedentă.
Tariful a fost avizat de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), prin Avizul nr. 414.504 / 25.07.2016 și aprobat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” prin Hotărârea nr. 35 / 20.09.2016.
În legătură cu serviciul de canalizare din comuna Rășinari, ”Apă Canal” SA Sibiu precizează că toți deținătorii de imobile din localitate sunt obligați să-și racordeze locuințele la rețeaua de canalizare, lucrările făcându-se pe cheltuiala proprie până la căminul de racord aflat pe domeniul public.
Relații suplimentare pot fi obținute la sediul Sectorului Rășinari al ”Apă Canal” SA, str. Octavian Goga nr. 1519, tel. 0269.558.675, zilnic între orele 07,00 – 15,30, vineri 07,00 – 13,00.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...