londra

Incidentul s-a petrecut imediat după ce credincioșii musulamani ieșeau de la rugăciunile de noapte de la moscheea aflată pe o stradă cunoscută din Londra.

Mai multe persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit un grup de pietoni în apropiere de o moschee din Londra, în ceea ce poliţia a descris drept „un incident major”, relatează BBC News, citat de News.
O persoană a fost arestată în urma coliziunii din apropiee de Moscheea Finsbury Park, aflată pe strada Seven Sisters. Martori citaţi de ABC News spun că în duba albă ce a intrat în mulţime se aflau trei persoane, dintre care două ar fi fugit. Informaţia nu a fost confirmată oficial.
Ofiţerii au fost chemaţi să intervină în jurul orei locale 0.20 (2.20 ora României) şi se află încă la faţa locului. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a confirmat că serviciile de urgenţă intervin la un „incident major” în zona Finsbury Park.
Consiliul Musulmanilor din Marea Britanie a anunţat că autovehiculului a călcat „intenţionat” credincioşii care ieşeau de la rugăciunile de noapte, după ce postul Ramadanului.

https://youtu.be/m_jWNGdYmx8

Serviciul de Ambulanţă a anunţat că a trimis „mai multe resurse” la faţa locului.
Clipuri publicate online după incident arată scene de haos, în care oamenii încearcă să îi ajute pe cei răniţi.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns