de ce preferă sibiencele oja semipermanentă la manichiură. specialiștii vin cu explicații

Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, iar felul în care arată unghiile spune multe despre o doamnă. Cuticulele crăpate sau oja sărită nu vor atrage aprecieri, așa că o vizită la manichiură trebuie plănuită măcar o dată la două săptămâni.

În mare trend este oja semipermanentă, tocmai pentru că previne incidentele neplăcute și rezistă pe unghie timp îndelungat, fără a avea nevoie de întreținere specială. Foarte puține sunt sibiencele care încă nu au încercat acest tip de manichiură, iar cele care sunt cliente fidele ale ei, spun că nu vor renunța prea curând la oja minune.

de ce preferă sibiencele oja semipermanentă la manichiură. specialiștii vin cu explicațiiDe la gel la semipermanentă
Până acum câțiva ani gelul aplicat pe unghii era la mare căutare. În acest caz însă unghia are de suferit. Gelul se înlătură prin pilire, astfel că unghia este subțiată. Oja semipermanentă însă protejează unghia naturală. ”La îndepărtarea ei nu se folosește pila, ci o soluție care o dizolvă, așa că unghia rămâne intactă. În plus, întărește unghia. Am avut cliente care aveau unghiile exfoliate și după câteva aplicări de ojă semipermanentă și-au revenit”, explică Adina Pau, manager salon Maison Charmante.
Timpul petrecut la salonul de manichiură scade și el considerabil. ”La prima aplicare, dacă unghia este curată, durează maxim 45 de minute, iar la întreținere, cu tot cu îndepărtarea ojei vechi, cu curățarea unghiei, scurtare, tăiere cuticule, durează cam o oră”, spune Adina.

de ce preferă sibiencele oja semipermanentă la manichiură. specialiștii vin cu explicațiiUnghii îngrijite
Oja semipermanentă rezistă pe unghii între două și trei săptămâni. ”Eu recomand ca întreținerea să se facă la aproximativ două săptămâni, pentru că, deși oja rezistă pe unghie mai mult de atât, va arăta inestetic atunci când unghia va crește și se va vedea la bază”, spune Adina Pau.
Indiferent de produsele pe care le aleg doamnele, oja rezistă și în funcție de cum este întreținută. ”Contează foarte mult dacă doamna folosește produse de curățenie, pentru că acestea deteriorează oja mult mai repede. De aceea este recomandat ca la curățenie, cele care au semipermanentă să folosească mănuși”, spune Adina Pau.

de ce preferă sibiencele oja semipermanentă la manichiură. specialiștii vin cu explicațiiSute de nuanțe, igiena pe primul loc
Doamnele care aleg o manichiură cu oja semipermanentă au de ales între sute de nunațe ale acesteia. ”Manichiura french nu mai este la fel de căutată. Se cer culori vii, acum vara: corai, roz, albastru, turcoaz, iar iarna sunt în vogă nuanțele de roșu, vișiniu, negru”, spune Adina.
Indiferent de tipul de manichiură ales și de nuanța ojei, doamnele trebuie să fie foarte atente la locul în care își îngrijesc unghiile, pentru că prin ustensilele de manichiură se transmit foarte multe boli.

Adina Pau, managerul de la Maison Charmante spune că la salonul ei igiena este pe primul loc. ”După ce folosim ustensilele le dezinfectăm în soluție, apoi le sterilizăm la 180 de grade, timp de o oră. Din sterilizator le luăm și le folosim la cliente. Pentru clientele fidele avem săculeți personalizați care conțin ustensilele pe care le folosim doar la ele. Este foarte importantă igiena, motiv pentru care am fost nevoite să refuzăm cliente care aveau ciuperci la mâini.”

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu