spectacolul revine în piața mică. cel mai bun volei pe plajă se joacă la sibiu sands
Beach Volleyball Sibiu Sands 2015

„Sibiu Sands”, primul turneu de beach volleyball organizat vreodată în centrul istoric al unui oraș din România, revine pentru a cincea oară, consecutiv, în Piaţa Mică, în perioada 27 iunie – 02 iulie.

Competiţia este acreditată de către Federația Română de Volei şi este inclusă în calendarul competițional național. Valoarea premiilor puse în joc anul acesta este de 3.000 EURO.
„Sibiu Sands”, primul turneu de beach volleyball organizat vreodată pe un teren amenajat de la zero, într-o zonă istorică, în România, este acreditat de către Federația Română de Volei, pentru a treia oară consecutiv fiind considerat turneu de categoria A.

Teren amenajat de la zero în centrul Sibiului
Competiția se va desfășura zilnic, pe parcursul a șase zile, pe un teren amenajat de la zero în centrul istoric al orașului, în Piața Mică. 230 de m3 de nisip, 4 m3 de lemn, trei utilaje de mare tonaj și trei zile vor fi necesare pentru amenajarea terenului la cele mai înalte standarde, pentru ca jucătorii prezenți la Sibiu să beneficieze de cele mai bune condiții de joc.

spectacolul revine în piața mică. cel mai bun volei pe plajă se joacă la sibiu sands

Terenul amenajat în centrul orașului respectă specificațile Federației Internaționale de Volei, fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi delimitare, etc). Pentru confortul spectatorilor va fi amenajată o tribună de 400 de locuri și pentru că uneori, un meci de volei pe plajă durează peste o oră, va fi amenajată și o instalație de nocturnă.

Înscrieri deschise până în 23 iunie
Înscrierile rămân deschise până la data de 23 iunie. La fel ca și anul trecut, competiția este deschisă atât sportivilor amatori, care practică voleiul în timpul liber, prin categoria OPEN Mixt, cât și celor profesioniști, care se pot înscrie la categoriile dedicate. În total sunt așteptate aproximativ 50 de echipe din țară. Cei care doresc să se înscrie, o pot face online pe: http://www.ecosportteam.ro/evenimente/sibiu-sands/inscriere

spectacolul revine în piața mică. cel mai bun volei pe plajă se joacă la sibiu sands

Echipele înscrise vor juca după regulile Federației Internaționale de Volei, într-un sistem eliminatoriu. Echipa care câștigă înaintează în clasament, echipa care pierde mai are șansa unui ultim meci. Daca il pierde, iese din competiție, dacă îl câștigă, înaintează pe tabelul competițional. În final vor rămâne doar patru echipe la fiecare categoria care vor juca finala mare și finala mică.

Ultima oră

Comentariul meu