video - foto pod nou inaugurat la bogatu român pe dj 141c. investiția e făcută de consiliul județean

Consiliul Județean Sibiu a recepționat în data de 19 iunie construcția unui nou pod pe Drumul Județean 141C. Podul deservește două sate ce țin de comuna Păuca: Bogatu Român si Broșteni, care riscau să rămână izolate.

Un vechi pod din lemn existent inițial se distrusese de mai mulți ani, iar varianta ocolitoare pentru drum era puternic afectată de alunecări de pământ, cauzate de configurația terenului și de afluenții puternici.
„Este o construcție deosebit de importantă pentru comunitățile din Bogatu și Broșteni, care în cazul ploilor abundente erau direct afectate și efectiv izolate” declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.video - foto pod nou inaugurat la bogatu român pe dj 141c. investiția e făcută de consiliul județeanPodul recepționat ieri este un pod pe grinzi din beton armat, îmbrăcat în mixtură asfaltică, cu o lungime totală de 24 de metri și o înălțime de 8,60 metri.

YouTube video

Lucrările au inclus și amenajarea albiei având în vedere panta longitudinală considerabilă, pentru a împiedica alunecările.video - foto pod nou inaugurat la bogatu român pe dj 141c. investiția e făcută de consiliul județeanLucrarea are un cost total de 2.574.000 lei și face parte din Programul multi-anual privind obiectivele de investiții proprii ale Consiliului Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu