Trenul Tineretului către Litoral circulă de miercuri din Sibiu până la Mangalia

0 394

Sibienii ce doresc să ajungă în această vară pe litoral, au începând de miercuri la dispoziție trenul Tinererului. Acesta circulă pe traseul Sibiu – Bucureşti Nord – Mangalia, dar va circula cu orare modificate pe distanţa Feteşti – Mangalia.

Compania de stat CFR Călători a anunţat marţi că va prelungi până în Mangalia, din 21 iunie, traseul trenului interregio care face în prezent legătura între Iaşi şi Constanţa, în cadrul programului Trenul Soarelui, pentru a facilita legătura între Moldova şi litoral.
”Din data de 21/22 iunie, în locul trenului IR 1962 Iaşi – Constanţa, se introduce trenul IR 1966 Iaşi (plecare 22.00) – Barboşi – Făurei Ram Cireşu – Feteşti – Constanţa (sosire 06:19/plecare 06:56) – Mangalia (sosire 08.28)”, se arată în comunicat. Totodată, trenul de întoarcere, care pleca iniţial din Constanţa spre Iaşi, va avea ca punct de pornire Mangalia din 22 iunie. ”Din data de 22/23 iunie, în locul trenului IR 1961 Constanţa – Iaşi, se introduce trenul IR 1965 Mangalia (plecare 20.35) – Constanţa (sosire 21:54/plecare 22:20) – Feteşti – Făurei Ram Cireşu – Barboşi – Iaşi (sosire 06.41)”, se arată în comunicat. Totodată, începând din 21 iunie, Trenul Tineretului (IR 1921) Sibiu – Bucureşti Nord – Mangalia va circula cu orare modificate pe distanţa Feteşti – Mangalia. CFR Călători a subliniat că a luat această măsură pentru a facilita legătura directă a Moldovei cu litoralul românesc. Până în data de 10 septembrie, peste 40 de trenuri incluse în programul estival Trenurile Soarelui asigură legătura între mai multe oraşe din ţară şi litoral. O călătorie Bucureşti – Constanţa, fără reduceri, este 59,6 lei pentru un tren interregio, potrivit companiei. ”Dacă se achiziţionează un bilet dus-întors călătorul beneficiază de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziţionat online se mai adaugă o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puţin 21 de zile în avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 30% dacă achiziţionarea se face online”, se arată în comunicat. viewscnt

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.