FOTO – Medic reputat din Sibiu prezent cu două intervenții la un congres important despre alergii în Finlanda

0 150

În perioada 17-21 iunie anul curent, Dr. Corina Porr, doctor în medicină, medic primar alergologie și imunologie clinică în cadrul Secției Clinice Medicală I a SCJU Sibiu a participat la congresul EAACI 2017, care a avut loc la Helsinki, Finlanda.

Congresul EAACI este o manifestare științifică anuală, organizată de Academia Europeană de Alergie și Imunologie Clinică (EAACI) și care oferă participanților o oportunitatea de a se informa despre noile descoperiri și de a face schimb de experiență cu profesioniștii din domeniul alergiei și imunologiei clinice. Congresul s-a bucurat anul acesta de un număr record de participanți: peste 8000.
EAACI 2017 a găzduit o gamă largă de activități științifice pe tot parcursul Congresului. Activitățile au avut un caracter clinic sau de cercetare și au implicat delegații din întreaga lume într-o participare activă și schimburi de idei.
În cadrul congresului, Dr. Corina Porr a participat în cadrul sesiunii de postere si a prezentat două lucrări având ca tematică dermatita de contact respectiv urticaria cronică.
“Tema din acest an a fost și am fost onorată să particip din nou la cel mai important congres de Alergie și Imunologie Clinică unde, pe lângă lucrările prezentate, am avut oportunitatea de a încerca diferite proceduri și echipamente utilizate în diagnosticul și tratamentul bolilor alergice. Aceste afecțiuni pot fi gestionate mai bine printr-o diagnosticare precoce iar conștientizarea simptomelor alergiei este crucială pentru acest scop. Educația continuă este esențială pentru realizarea de progrese în acest domeniu și pentru ca noi, medicii, să putem oferi pacienților cu alergii posibilitatea să ducă o viață sănătoasă. În acest sens, toți avem multe de învățat din modelul finlandez”, a declarat Dr. Corina Porr după participarea la eveniment.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.