politie trafic 1 mai

Sibianul de 23 de ani care în data de 21 iunie, în jurul orei 01,40 a fost oprit pentru verificări de către un echipaj de poliție în timp ce circula pe Bulevardul Mihai Viteazu s-a ales cu dosar penal și a fost reținut 24 de ore.

La volanul autoturismului oprit se afla un sibian în vârstă de 23 de ani, care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, în condiţiile în care, în data de 3 iunie, a fost depistat conducând cu o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, dată la care i s-a întocmit dosar penal şi i s-a suspendat dreptul de a conduce.
Astfel, sibianului i s-a întocmit un alt dosar penal, de conducere a autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
’’Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 22 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a autovehiculelor având acest drept suspendat, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală’’, spun cei de la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu