elicopter smurd munti

Trei turiști străini au fost evacuați joi după amiază cu un elicopter din apropiere de vârful Negoiu. Aceștia au solicitat ajutorul Salvamont Sibiu după ce au rămas blocați într-o zonă dificilă.

O femeie şi doi bărbaţi din Germania şi Austria, aflaţi într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, au ajuns într-o zonă extrem de periculoasă şi abruptă, iar femeia a făcut un atac de panică şi nu a mai putut continua drumul. Pentru că cei doi bărbaţi nu au reuşit să o ajute, a fost solicitată intervenţia unui elicopter MAI care i-a preluat şi i-a adus în municipiul Sibiu, anunță News. Aparatul de zbor preia o echipă a salvamontiştilor de la Sibiu şi îi va transporta în munte pentru a interveni la faţa locului.
Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, joi că trei turişti străini au cerut ajutorul alvamontiştilor sibieni, după ce unul dintre ei s-a blocat într-o zonă dificilă din apropierea Vârfului Negoiu, din Muntii Fagaraş. ”Un elicopter al MAI preia în acest moment o echipă de la Sibiu pentru a o transporta în zonă”, a declarat Adrian David. Deocamdată, nu se cunosc detalii despre starea turistului sau condiţiile în care s-a produs accidentul. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns