Restricții de trafic sâmbătă în Sibiu și spre Păltiniș pentru Cursa Sponsorilor la Turul Ciclist

0 358

Pentru desfășurarea Cursei Sponsorilor din cadrul Turului Ciclist al Sibiului, în data de 24 iunie vor apărea următoarele restricții de circulație pe drumurile județene:

a)Închiderea circulației în intervalul orar 8:50 – 9:20 a sectorului de drum al DJ 106A cuprins între intersecţia DJ 106 A Sibiu-Păltiniş și DJ 106 D-Poplaca (la podul peste Șteaza) și intrarea în municipiul Sibiu (Hotel Hilton), inclusiv intrarea de pe DJ 106D dinspre Cisnădioara.
b) Închiderea circulației în intervalul orar 9:00 – 10:30 a sectorului de drum al DJ 106A cuprins intre intersecţia DJ 106 A Sibiu-Păltiniş și DJ 106 D-Poplaca și intersectia DJ 106A cu DJ 106 J Călugaru.
c) Închiderea circulației în intervalul orar 9:00 – 11:00 a sectorului de drum DJ 106 J Călugaru, de la Zona de vile până la intersecția cu DJ 106 Păltiniș.
d) Restricționarea circulației în intervalul orar 9:30 – 11:30 pe sectorul de drum DJ 106 D între Gura Râului și Poplaca, incluzând atenționarea participanților la trafic privind concursul în desfășurare.
e) Închiderea circulației în intervalul orar 9:00 – 10:00 a sectorului de drum DJ 106 D cuprins între intersecţia DJ 106 A Sibiu-Păltiniş (pod peste râul Șteaza) și comuna Poplaca.
f) Închiderea circulației în intervalul orar 8:30 -14:00 a sectorului de drum DJ 106 R cuprins între comuna Poplaca și Unitatea de Jandarmi Sibiu de pe Calea Poplăcii.
În Municipiul Sibiu se prevede doar închiderea circulației în intervalul orar 8 – 14 pe un sector al străzii Calea Poplăcii cuprins între Unitatea de Jandarmi Sibiu și strada Ludoș, inclusiv rezervarea parcărilor de pe acest sector de drum, pentru a asigura securitatea particpanților la start și sosire.
În situaţia în care cicliştii vor parcurge traseul mai rapid, circulaţia rutieră se va dechide mai repede. Conducătorii auto sunt rugați să folosească variante ocolitoare și să respecte indicațiile agenților de poliție și ale personalului de semnalizare a concursului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.