masina

O șoferiță a lovit în plin cu mașina mai mulți pietoni pe o stradă din Capitală. Se pare că femeia a scăpat mașina de sub control.

Mai mulţi pietoni au fost loviţi, duminică, de o maşină pe Calea Văcăreşti, din Capitală, doi dintre aceştia, care se aflau într-o staţie RATB, au fost răniţi, dintre care unul mai grav. Cei doi, un bărbat şi o femeie, au fost duşi la spital.
Potrivit poliţiştilor rutieri, o femeie aflată la volanul unei maşini care circula dinspre Piaţa Sudului înspre Mihai Bravu a intrat într-un grup de pietoni, pe Calea Văcăreşti, din Capitală, după care autovehiculul s-a răsturnat.
Din primele date, a reieşit că soferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina pe trotuar, lovind mai mulţi pietoni.
În urma impactului, doi dintre aceştia, un bărbat şi o femeie, aflaţi într-o staţie RATB, au fost răniţi. Bărbatul a fost rănit grav, având un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. Cealaltă persoană rănită a fost transportată cu fractură de picior, la Spitalul Sfântu Ioan. Soferiţa şi tatăl său, pasager în maşină, nu au fost răniţi.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu