copii caini

„Copiii și câinii – cei mai buni prieteni” este un eveniment careva avea loc în data de 1 iulie, începând cu ora 10:00, pe terenul de fotbal al Școlii Naționale de Gaz din Mediaș. Scopul manifestării este de a pune în evidență aptitudinile  și patrimoniul genetic al câinelui , calitatea dresajului, precum și măiestria conductorului.

Vor participa 10 câini din rasele Ciobănesc Belgian și Ciobănesc German, iar programul  este compus din trei probe, care se vor desfășura în următo vcxsgf4area ordine:„Copiii și câinii – cei mai buni prieteni” este un eveniment careva avea loc în data de 1 iulie, începând cu ora 10:00, pe terenul de fotbal al Școlii Naționale de Gaz din Mediaș. Scopul manifestării este de a pune în evidență aptitudinile  și patrimoniul genetic al câinelui , calitatea dresajului, precum și măiestria conductorului. Vor participa 10 câini din rasele Ciobănesc Belgian și Ciobănesc German, iar programul  este compus din trei probe, care se vor desfășura în următoarea ordine:

1. Exerciții de subordonare

2. Exerciții de sărituri

3.Exerciții de atac și pază

Mondioring-ul  a fost recunoscut oficial de către Federația Chinologică Internațională, în anul 2015, ca disciplină autorizată în care se respectă toate regulile de bun tratament aplicate asupra câinelui.Prin diverse exerciții demonstrative, cei prezenți vor afla că aceste rase de câini pot fi incluse în toate activitățile practicate de către stăpâni, de la jogging la mersul pe bicicletă, că sunt animale inteligente, echilibrate și deosebit de devotate, pline de energie, care au capacitatea de a învăța repede orice comandă.Câinii sunt capabili să „citească” și să interpreteze gesturi, atitudini, expresii faciale, intonații ale vocii omului. Totodată, câinii sunt precum copiii. Este important să-i educi, să-i faci să înțeleagă lucrurile bune pe care dorești să le facă, iar lucrurile pe care nu le dorești, să-i  înveți să nu le facă.

Copiii sunt invitați să devină cei mai buni prieteni ai câinilor și să învețe de la profesioniști diferite trucuri și comenzi, astfel încât atunci când sunt la nevoie să se poată baza pe compania acestor tovarăși de joacă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu