csu a transferat un american care a jucat în finlanda. paliciuc și dragoste rămân la sibiu

Staff-ul tehnic al BC CSU Sibiu a luat câteva decizii importante în perspectiva noului sezon. Americanul Monyea Pratt vine la Sibiu, după ce ultimele două sezoane a jucat în Finlanda, iar Radu Paliciuc și Mirel Dragoste, doi dintre jucătorii care au încheiat sezonul în familia galben-albastră, rămân pentru încă un sezon la Sibiu.

Monyea Pratt este jucător american, născut pe data de 11 iulie 1985, care măsoară 1,96m și joacă poziția 3. Pratt vine din Finlanda, unde a jucat în ultimele două sezoane. În cel anterior, americanul a îmbrăcat tricoul celor de la KTP Basket, unde a totalizat medii de 13,7 puncte și 8,7 recuperări. Defapt, americanul a jucat mai multe sezoane în Europa, la echipe din Franța și Germania.
Radu Paliciuc rămâne la Sibiu după un sezon extrem de bun făcut în tricoul galben-albastru. În vârstă de 28 de ani, Paliciuc a joacă atât poziția 2, cât și 3, și și-a dovedit eficiența în teren, astfel că staff-ul tehnic și-a dorit să continue colaborarea cu acesta. În această perioadă se află în pregătire cu Lotul Național al României, unde a fost convocat în vederea participării la Eurobasket.
Mirel Dragoste continuă și el la BC CSU Sibiu. Baschetbalistul a venit la Sibiu, sezonul trecut, după ce a evoluat la Gaz Metan Mediaș și la UBT Cluj Napoca. Jucătorul de 22 de ani este o soluție bună pentru staff-ul tehnic în perspectiva noii reguli legate de obligativitatea utilizării, în primul sfert al partidelor, a unui jucător român sub 23 de ani.csu a transferat un american care a jucat în finlanda. paliciuc și dragoste rămân la sibiu”Radu și Mirel sunt doi dintre jucătorii care, anul trecut, au lucrat extrem de mult și de serios, și au confirmat cu evoluții bune atunci când au avut șansa să intre în teren. Acum statutul lor se modifică iar rolul lor va fi și mai important. Sunt convins ca vor face față. Legat de Pratt, el este un jucător pe care îl urmărim de două sezoane, care poate juca mai multe poziții și care abia aștepta sa aibe un rol important la echipa noastră. Este o achiziție foarte importantă pentru mine”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.csu a transferat un american care a jucat în finlanda. paliciuc și dragoste rămân la sibiu
Alături de cei trei jucători, Dragoș Gheorghe și Daniel Banciu se află, de asemenea, sub contract cu echipa sibiană. De altfel, Mirel Dragoste și Dragoș Gheorghe se pregătesc de antrenamente în vederea participării la Universiada de la Taipei, unde au fost convocați să reprezinte lotul universitar al României.
„Încă din timpul sezonului 2016-2017, am stabilit, împreună cu staff-ul tehnic, direcția în care mergem în construirea echipei pentru sezonul viitor. Ne bucurăm că Radu și Mirel rămân la Sibiu. De asemenea, sunt convins ca Pratt este o achiziție importantă iar antrenorii și l-au dorit foarte mult. În acest moment suntem în discuții avansate și cu alți jucători romani și străini care sa faca parte din lotul pentru sezonul viitor”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu