Mergea cu mașina cu numere false. Poliția l-a descoperit când a făcut accident

223

În data de 28 iunie, în jurul orei 10,00, la sediul Postului de Poliţie Şelimbăr, s-a prezentat un localnic declarând că, în data de 28 iunie, în jurul orei 12,00, autovehiculul său, parcat în faţa unei societăţi comerciale din localitate, a fost avariat de o altă maşină, conducătorul auto vinovat părăsind locul producerii evenimentului fără a anunţa organele de poliţie despre incident în termenul de 24 de ore.
În data de 29 iunie, poliţiştii au identificat conducătorul auto vinovat, în persoana unui bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Neamţ care a condus un autoturism având aplicate plăcuţe cu numere de circulaţie provizorie.
Verificările efectuate asupra autoturismului condus au relevat faptul că acesta este neînmatriculat, numerele de circulaţie provizorie aplicate fiind false, după ce au fost atribuite unui alt autovehicul.
În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi