VIDEO – FOTO Cristian Pomohaci are două case și un apartament în Sibiu. Iată dovada!

0 917

Preotul Cristian Pomohaci, cel acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor, deține trei proprietăți și la Sibiu. Vorbim de un apartament pe Mihai Viteazu, o casă pe Milea și încă una pe Miron Costin.

Cel care este acuzat că a vrut să corupă sexual un minor și că ar fi avut în trecut relații sexuale cu persoane cu vârsta de sub 18 ani, are o avere impresionantă. Averea imobiliară pe care o are Pomohaci la Cluj-Napoca este prezentată de Ziar de Cluj, care a realizat o achetă amplă pe acest subiect. Fiecare dintre apartamentele pe care le are preotul în proprietate fiind localizate exact, iar numele acestuia care figurează de la aviziere nu lasă loc de interpretări. Preotul Cristian Pomohaci are în proprietate opt apartamente, cumpărate direct sau prin interpuşi, în imobile de lux. În total, valoarea acestor propietăţi impobiliare este de peste 1,2 milioane de euro.bloc pomohaci 2

Două case și un apartament la Sibiu
Puțină lume știe însă că preotul Pomohaci a devenit în timp proprietar al unui apartament și două case la Sibiu. Apartamentul se află situat pe Mihai Viteazu înspre intersecția cu Calea Dumbrăvii în Piața Unirii.bloc pomohaci 1 Acesta este poziționat la etajul 1 al blocului cu intrare dinspre bulevard și este dat în chirie. bloc pomohaci 4’’După ce a apărut scandalul în presă am realizat că apartamentul e al lui Cristian Pomohaci. Locuiește cineva în chirie din câte am auzit. Sincer nu l-am văzut pe preot pe aici’’, ne-a povestit un locatar din blocul în care preotul are apartament.bloc pomohaci 7

Vecin cu rectorul ULBS, Ioan Bondrea
Pe lângă apartament, Pomohaci mai are două proprietăți la noi în oraș. Vorbim de această dată de două case. Una este pe bulevardul Vasile Milea, iar cealaltă este situată pe strada Miron Costin.

video

Acolo preotul a achiziționat o casă chiar în vecinătatea imobilului deținut de rectorul Universității Lucian Blaga, Ioan Bondrea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.